Дрехите, които ни правят по-слаби

Дрехите могат да подчертаят или прикрият отделни части на тялото ви, съответно е много важно внимателно да изберете дрехите си. Научете как да селектирате своите дрехи, ако искате да изглеждате по-слаба.
Това че една дрехи е нова не означава, че вие трябва да я носите щом не не се чувствате добре в нея.
Зарежете всички дрехи, които не ви стоят добре и ви карат да се чувствате некомфортно. В крайна сметка целта е облеклото в максимална степен да скрива недостатъците и да подчертава предимствата ви.

Ако вие сте от хората с по-широка талия, в такъв случай следва да избягвате носенето на къси блузи и ризи. В този случай сте късметлийка, понеже късите ризки отдавна не са на мода. Дългите ризи и блузи отдавна се предпочитани сред дамите. Бъдете в крак с модата и се чувствайте добре, като носите дълга риза, която не е прекалено тясна.

Не си купувайте дрехи, които не са ваш номер само защото в миналото това е бил вашият размер. Обречени на провал ще са и опитите да се вмъкнете в по-малък номер дрехи с идеята, че след няколко седмици ще отслабнете значително – това само ще ви накара да се чувствате некомфортно в кожата си. Също така трябва да избягвате и широките дрехи, носете само дрехи, които са точно ваш размер. В този ред на мисли по-тъмните нюанси имат така наречения отслабващ ефект и правят тялото ви да изглежда визуално по-слабо. Вертикалните райета са също един много добър избор, ако целите да изглеждате малко по-слаби.

Туниките също са доста предпочитани през този сезон и са едно идеално решение за вас, понеже прикриват излишните килограми около талията ви. Излишните килограми по талията и бедрата също така могат да се прикрият и чрез правите якета и рокли.
Добре е да се абстрахирате от вталените и къси ризи и блузи, ако имате по-тънка талия и по-големи бедра. Те само биха подчертали разликата между долната и klockor kopior omega горната част на тялото ви. За дами с такива фигури се препоръчват по-дълги блузи, които покриват дупето. Обувките на висок ток и туниката са вероятно най-добрия вариант за вас. Високите токове ще ви направят по-висока и съответно доста по-слаба. Носете нещо по-обикновено надолу и акцентирайте върху горната част на облеклото си, за да привлечете вниманието тъкмо там. За подобни случаи най-удачни са правите модели.