Monthly Archives: June 2015

Придайте завършен вид на вашето облекло

Всяка дама е компетентна относно последните тенденции в модата. Тоалетът е изключително важна дума за дамите, тъй като в голяма степен допринася за тяхното излъчване и визия. По-красивите, модерни и добре подбрани тоалети ни помагат не единствено да изглеждаме много добре, но и да се чувстваме добре.

Обаче дори и най-скъпият тоалет не струва абсолютно нищо без да се комбинира с подходящи аксесоари. Аксесоарите са именно този елемент от тоалетът, който придава индивидуалност на една дама. При избора си на аксесоари тя е напълно свободна и може да ги комбинира по всевъзможни стилове. В общи линии – само и единствено по аксесоарите може да научим дали една дама действително има вкус, стил и усещане за модата.

Наясно ли сте кой е най-очевидният признак на това, че на една дама ѝ липсва вкус? аксесоарите разбира се. Просто ги носете. Задължително е. Изборът им е безкраен. Те варират от шалове, колани и чанти до слънчеви очила, фиби и шапки, ръкавели, дълги чорапи и каквото още можете да се сетите. Както вече споменах – наистина голям избор. Единствено и само Въображението ви би могло да сложи граница.

За да бъдете модерни и неотразими не е достатъчно просто да носите някакви аксесоари. Трябва да подберете най-удачните за тоалета ви. Съответно следва да се научите да селектирате правилно тези аксесоари към собствените си тоалети.

Бижута – много подходящи за костюми и елегантни рокли. Небрежното облекло не може да се съчетае с бижута. Единствено изключение правят обеците и пръстените, които не махате.

При една официална рокля с по-изрязано деколте спокойно бихте могли да сложите колие и обеци и да комбинирате с подходяща гривна. Ако повече харесвате злато – само с бели или черни дрехи. Цветът на златото му е доста специфичен и си пасва единствено с по-неутрални цветове.

Чантите. Големите чанти с презрамка, било то или не лачени са стара мода, но все още доста девойки си ги купуват. Ако сте облечена по-елегантно – имате нужда от малка дамска чантичка за ръката. Ако я съчетаете и с ръкавели вече ефекта е невероятен.