Monthly Archives: July 2018

Хранителните добавки в интернет

supplements
Към днешна дата доста повече хора ползват добавки за хранене. От значение е да знаете, че хранителните добавки се приемат с много различни предназначения – при някой само да укрепят имунитета, някои други да направят мускулна маса, а при някого за борба с повечето телесна маса.

Позовавайки се на професионалисти хранителните добавки се превръщат в неделима частица от всекидневието на милиони мъже и жени по света. Мъжете и жените доста по-често обръщат внимание на тялото си и влагат целенасочени усилия и занимания за по-добър и здравословен живот.

Какво са добавките за хранене? И точно тези от Вас, където не са имали допир с тях, но изявяват силно любопитство, ще обясним:

Среща се и като “Суплемент” или това е съставка, представляваща естествен стимулатор.

Реално това е в-во, спомагащо на организмът – допълва недостига на въглехидрати и мазнини, липса на хранителни в-ва.

Подобни са и витамините, като са за цел да закрепят имунитета.

Прието е, че мъжете и жените, които много активно се занимават със спорт имат нужда от подобни съставки. Реално това не е точно по този начин, понеже абсолютно всеки е в състояние да приема добавки за хранене. Факт е също, че предимно културисти и спортисти пият хранителните добавки, наваксвайки загубените в-ва.

Най-общо казано хранителните добавки могат да рабоят по три начина:
1. Контролират отсъствието на хранителни вещества
2. Гарантират необходимите вещества за хубава дейност на нашия организъм
3. Съдействат за по-добрата работа на клетките.

Ако вече сте решили да използвате добавките за хранене, то задължително се допитайте със специалист в дадената конкретна област.

Не приемайте и експериментирайте без референция от квалифицирани експерти.